Përfshihuni në Uptime Kuma

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinUptime Kuma po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1119

Vargje

66

Gjuhë

25,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Uptime Kuma përmban aktualisht 1119 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 25,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Uptime Kuma, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti